Wat anderen zeggen

Op deze pagina laat ik een aantal van mijn klanten aan het woord over hun ervaring met mij als coach en gesprekspartner.

Trea is an amazing coach who asks great insightful questions to discover who you really are and what you’re looking for. Trea offers extra value and you know she really cares about your progress and wellbeing, relevant to your needs.

Timothy Walton (Australië)

grass, silhouette, sun-1694293.jpg

Wat ik prettig vond was de rust tijdens de coaching en de resultaatgerichtheid van Trea.
Toen het me even te veel werd hielp Trea me door te focussen op mijn gevoel en ademhaling.
Zo kon ik even uit het proces stappen om deze daarna weer fris op te kunnen pakken.

Katherina

Trea hoort echt wat ik zeg en ze heeft altijd begrip voor mijn situatie.
De oefeningen die ik van Trea leerde helpen me enorm. Ik ben nu beter in staat om te gaan met voor mij moeilijke situaties.

Rosita

De rustige houding en energie van Trea vond ik prettig. Ze is heel mild als dat nodig is maar ze stelt rake vragen die me even doen stil staan en mijn ogen hebben geopend wat betreft mijn eigen aandeel in een situatie. Daardoor kan ik nu anders reageren, dat helpt vaak.

Anja

Coach Trea is a great professional, always connected with me during the sessions. I learned to know my emotions and my body more and how to make them work together (in peace) to reach my goals in life.

I highly recommend the work of Coach Trea.

Lorena Zuleta (Italië)

Voormalig prof-volleyballer

trees, forest, park-6556336.jpg

Trea is an amazing life coach. She helped me feel safe so I could speak through things that were very difficult for me. Trea also has a big gentle open heart that really helped me feel that she understood exactly where I was coming from without any judgement. She asked me great insightful questions that I never would have thought to ask myself which helped me come up with my own solutions to the problems that I was facing. I felt empowered and supported every step of the way with Trea! I definitely would recommend anyone to hire Trea as their life coach. 

Bonnie Vogan (Canada)

Trea’s bijzondere eigenschappen, zoals haar aandacht, diepgang en openheid vielen mij meteen op. Tijdens een kennismakingsgesprek bij mij thuis heeft Trea, door haar snelle inzicht en haar vaardigheid om zich in te leven in de ander, mij geholpen met een situatie waarmee ik geen raad wist. Door haar indirecte en prettige manier van benadering heeft ze mij laten voelen en ervaren waar ik op dat moment stond en wat ik met mijn situatie kon doen. Haar wijsheid leidde mij naar de antwoorden, waardoor ik het vertrouwen en de vrijheid terug heb kunnen pakken om verder te gaan en weer sterk te kunnen staan.

Tünde

Kunstenares (Nederland)

Trea is a wonderful person and coach, she is totally present with you. She can guide you so well and even if you are a bit shy like I am, she makes you feel comfortable, and she participates in the session with you. Plus she’s has got a great sense of humour that I personally love!

I would definitely recommend her services to everybody.

Anna Amoroso (Italy)

Trea helped me bring things to the surface what I didn’t realize. Especially her questions and her calm voice helped me to find my own answers. 

Lauren Botha

Leadership & Management Coach (Groot Brittanië)

tree, cherry, field-6623764.jpg

Trea is an insightful, gentle, attentive coach who really invests in her clients’ journeys. I had a wonderful experience that has helped shape my intentions for the next phase of my life. The embodiment techniques Trea uses help you to connect with yourself on an intuitive level that can lead to profound growth and integration. I would recommend Trea to anyone, particularly people who have lost touch with themselves a little, or who are navigating change and uncertainty.

Clara Vaughan (Johannesburg Zuid Afrika)