Over Trea

Hoi, ik ben Trea

Zo lang ik me kan herinneren heb ik gewenst dat het leven makkelijker zou zijn. Hoe ik wilde zijn is te omschrijven met woorden als, onbevreesd, mondig, tevreden. Dit gebeurde toen ik in aanraking kwam met embodiment coaching.

Ik woon met mijn man en drie tieners in Harderwijk. Van daaruit begeleid en coach ik internationaal en zeker ook in Nederland mensen om te worden wie ze zijn. Om hun te helpen krachtiger en effectiever te leven en te werken vanuit authenticiteit en in vrijheid.

Als tiener begon ik te analyseren wat ik deed. Ik vond mezelf niet oké omdat ik zoveel moeilijk vond, vooral sociale situaties. Ik probeerde zoveel mogelijk te doen zoals anderen doen… over moeilijk gesproken. Het is heel energie rovend om te proberen te doen en te zijn als anderen.

Zo creërde ik een leven wat niet weerspiegelde wie ik was maar wat weerspiegelde wie ik dacht dat ik moest zijn.

Integraal- en embodiment coaching

Dit veranderde toen ik ging werken met integrale coaching. Daarbij worden oosterse filosofiën en westerse psychologie gecombineerd. Alles werd eenvoudiger omdat ik ging leven zoals het leven loopt en niet wilde leven zoals ik vond dat het leven moest lopen.

Later kwam daarbij ook embodiment coaching. Embodiment biedt de praktische tools om in het leven toe te passen wat integrale coaching me heeft geleerd.

Trea Pluister - integraal en embodiment coaching - Harderwijk

Werken met embodiment coaching gaat over doelen behalen. Het gaat over jezelf zijn en je goed voelen. Je doelen behalen, ja prima maar dan wel op jouw manier!

Jaren lang leerde ik over integraal leven en embodiment en las ik boeken van Eckhart Tolle, Reginald Ray, Otto Scharmer en vele anderen. Ik leerde hoe het leven anders, eenvoudiger geleefd kan worden.

Ik sprak hierover met gelijkgestemden, leraren en spirituele leiders. Paste wat ik leerde in de praktijk toe. Ook deelde ik ervaring met anderen die op dit pad waren of al veel dieper in de stof waren gedoken dan ik en vooral ook voorleefden hoe het anders kan.

Mijn leven is veranderd en ik behaal mijn doelen op mijn manier! Mijn vrienden en kennissen laten keer op keer hun verbazing zien over hoe ik ben verander; opener, vrolijker, en zelfverzekerder. Dat gaat nu al jaren zo. Hoe dat komt? Omdat ik dichter bij mezelf leef. Steeds meer.

Steeds meer word ik wie ik werkelijk ben.

Ik houd van mijn klanten, ik houd van het werk wat ik doe en ik vind het heerlijk het te delen met de wereld.

Groep

10 feiten over mij

die je misschien wel of misschien niet wil weten

  • Ik hou van de Italiaanse taal en cultuur
  • Ik hou sowieso van culturen en de verschillen tussen de culturen
  • Mijn zoon studeert wiskunde
  • Mijn jongste dochter broddelt en tja, dat is iets wat meer bekendheid mag krijgen
  • Mijn oudste dochter kan heel goed manga tekenen
  • Zelf teken ik ook graag, meest portretten met grafietpotlood
  • Mijn man is docent ckv, kunst beeldende vorming en kunstgeschiedenis
  • Ik ben gek op cavia´s
  • We hebben naast twee cavia’s een kat en een vis
  • We gaan elk jaar kamperen met de tent, al zo’n 28 jaar