Begeleiding en coaching

Embodiment

Krachtig en effectief leven

Gun jezelf om te leven en te werken met minder moeite. Wil jij een krachtig en effectief leven leven. Ontdek en ervaar jouw innerlijke kracht.

Herken jij je zelf in het volgende?

  • Je wil iets anders maar je weet niet wat.
  • Je raakt overprikkeld of overspoeld op je werk.
  • Je wil je meer gewaardeerd voelen.
  • Je hebt moeite met je werkgever of collega(‘s).
  • Je wil meer opkomen voor jezelf?
  • Je hebt bereikt wat je wilde bereiken en loop je aan tegen het “Is dit het nou?” gevoel.

Zelfkennis ligt aan de bassis van persoonlijke ontwikkeling op al deze vlakken en meer. Je hebt de wijsheid in je. Door coaching kun je die wijsheid aanboren.

Je leert vooral door nieuwe ervaringen. Vaak zijn die ervaringen anders dan van tevoren bedenkt. In gedachten maak je de ervaring vaak erger of spannender dan hij werkelijk is. Je lichaam is prima in staat om te gaan met emoties en ook om adequaat te handelen.

Door met je aandacht te gaan naar wat er werkelijk in je lichaam gebeurt, gaat je aandacht weg van je emoties en gedachten. Dit levert ontspanning op. Je gaat je lichaam dan anders zien en ervaren.

Het ervaren van je lichaam en wat je in je lichaam doet, je ademhaling, je spanning en je emoties gebruik ik veel in de coaching.

De wijsheid van de uil. Wijsheid is een combinatie van denken voelen. Het lichaam is dan ook onmisbaar bij coaching.

Wat we gaan doen

Allereerst starten we met het verhelderen van je coachvraag. Wat wil je oplossen? Of liever: Waar verlang je naar. Een heldere doel om naar toe te werken maakt dat je de juiste weg blijft bewandelen tijdens je coaching.

Vervolgens gaan we aan de slag met de dingen die nu belangrijk voor jou zijn. Wat vraagt om aandacht en wat kun je ontdekken wanneer je je lichaam bij het proces betrekt. Hoe handel je nu en welk scala aan manieren van handelen is er ook mogelijk. Wat kun je hiervan leren en wat kun je doen om je doel te bereiken zonder dat het je bakken met energie kost?

Het resultaat van dit alles is meer zelfkennis, in contact staan met jezelf en handelen in lijn met hoe jij wil zijn. Dit betekent dat je uitdagingen aangaat zoals bij jou past waardoor je meer gemak en eenvoud ervaart. Daardoor sta je krachtig en effectief in het leven.

Neem contact met me op voor meer informatie of plan een afspraak in de agenda

“… I would recommend Trea to anyone, particularly people who have lost touch with themselves a little, or who are navigating change and uncertainty.”

Clara Vaughan

Johannesburg, South Africa