Begeleiding en coaching

Krachtiger en effectiever

Wil je krachtiger en effectiever functioneren? En ben je bereid om hier tijd en energie in te steken? Gun jezelf een leven en werken met minder moeite en ontdek en ervaar jouw innerlijke kracht.

Herken jij je zelf hierin?

  • Je wil iets anders maar je weet niet wat.
  • Je raakt overprikkeld of overspoeld op je werk.
  • Je voelt je niet gewaardeerd.
  • Je hebt moeite met je werkgever of collega(‘s).
  • Je wil meer opkomen voor jezelf?
  • Je hebt bereikt wat je wilde bereiken en loop je aan tegen het “Is dit het nou?” gevoel.

Zelfkennis ligt aan de bassis van persoonlijke ontwikkeling op al deze vlakken en meer.

De wijsheid van de uil. Wijsheid is een combinatie van denken voelen. Het lichaam is dan ook onmisbaar bij coaching.

Wat we gaan doen

Allereerst starten met het verhelderen van je coachvraag. Wat is het dat jij op wil lossen? Waar wil je op gecoached worden? Pas als dat helder is weet je wat je doel voor de coaching is.

Vervolgens gaan we aan de slag met wat jou tegenhoudt dit te bereiken op de manier die helemaal bij jou past. Welke gedachten en gevoelens spelen hierbij een rol?

Daarna ga je ontdekken welk scala aan manieren van handelen er is die je mogelijk minder moeite kosten en meer opleveren.

Het resultaat van dit alles is meer zelfkennis, meer in contact met jezelf en je acties meer aligned met hoe jij ze wil doen. Dan ga je op jouw manier om met alles wat je tegenkomt en ervaar je meer gemak en eenvoud. Je zult aanvoelen dat als jij de dingen doet zoals bij jou past, je krachtiger in het leven staat en effectiever handelt.

Neem contact met me op voor meer informatie of plan een afspraak in de agenda

“… I would recommend Trea to anyone, particularly people who have lost touch with themselves a little, or who are navigating change and uncertainty.”

Clara Vaughan

Johannesburg, South Africa