Coaching en investering

Embodiment coaching volgt geen vaststaand traject. Ik pas mijn coaching aan op jouw wensen en doelen. Zo creëren we een uniek traject helemaal op jouw lijf geschreven.

De coaching is gericht op jou persoonlijk. Je intelligentie en wijsheid komen vanuit je brein maar ook vanuit je lijf. Die synergie tussen Body & Mind maken dat je (gebieden van) je leven kan omgooien en toch jezelf kan zijn of misschien juist wel jezelf kan worden. Wat wil jij ontwikkelen? Dat kan!
Ieder mens is anders. Daarom creëren we een uniek traject dat helemaal aansluit op waar jij staat, waar jij heen wil en wat jij nodig hebt.
Jij bent net zo uniek als de afdruk van je vinger. Je leeft een uniek leven, je geschiedenis en afkomst hebben je gevormd tot wie je bent. Dat je zo uniek bent maakt dat je ook speciaal bent en jezelf met niemand anders hoeft te vergelijken.

Met mijn hele zijn, mijn intuïtie en een pakket met ervaring in coaching en met embodiment loop ik een tijdje met je mee op het pad van je leven. Zo co-creëren we een leven waarin jij je optimaal voelt en vrij en voluit kunt leven.

Ik combineer verschillende methodes in mijn coaching. Ik ben opgeleid als integraal coach, embodiment coach en body-mind practitioner. Dit houdt in dat ik in mijn coaching westerse en oosterse psychologie combineer. Het hele lichaam, je brein en je ziel worden betrokken in het proces. Door gebruik te maken van embodiment (belichaming) in mijn coaching kun je in je lijf ervaren waar het werkelijk om draait en hoe het anders kan.

Zijnscoaching kan ook zelfonderzoek naar wie je wezenlijk bent. Westerse en de oosterse psychologie komen hierin samen. Aannames over jezelf loslaten en controle over het leven loslaten maken dat je eenvoudiger in het leven kunt staan.

Embodiment coaching brengt je meer in contact met jezelf. Je ontwikkelt meer inzicht in je voorkeuren van handelen en laat je zien welke mogelijkheden er nog meer bij je passen. Je zult ontdekken hoe je met behulp van bewustzijn, beweging, zintuigen, houding, adem, denkpatronen kunt ontwikkelen. Een eenvoudig middel om de wijsheid van je hele wezen aan te boren.

Mijn taak als coach neem ik altijd serieus. Maar er wordt ook gelachen, dat vind ik juist fijn en belangrijk. Vaak omschijven mensen me als een warme persoon. Ze vertellen me dat ze zich veilig voelen en dat ze zich kunnen openen in het gesprek. Ik hoor en zie vaak tegenstellingen die iets anders zeggen dan de woorden. Dat benoem ik dan, wat vaak tot inzichten leidt waar jij weer verder mee kunt.

Ik laat je zien dat het leven niet is zoals jij het ziet, maar dat het is zoals jij bent, zoals jij denkt, voelt en beweegt. Ik help je bewust te worden van je gedachten en laat je ervaren hoe het is om te zijn zonder gedachten. Ik coach je om te ontdekken wie je ten diepste bent.

Wil jij ook ervaren waar het werkelijk om draait? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Investering

Een coach inhuren betekent dat je investeert in jezelf financieel en in tijd. Dan wil je weten waar je aan toe bent:

Het kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur is kosten vrij. Het doel van dit gesprek is dat wij elkaar leren kennen en daarbij kunnen ervaren of we de klik hebben. Die klik is belangrijk is om samen te werken aan jouw ontwikkeling. Jij vertelt mij de wensen en verwachtingen die je hebt van de coaching. We bespreken globaal de doelen die je met de coaching wil bereiken. Ik vertel jou hoe ik werk. Samen creëren we een uniek traject, helemaal op jouw lijf geschreven.

Coachingssessies duren ongeveer een uur. Tussen de afspraken door zal de groei en ontwikkeling door gaan. Dat bespreken we in de volgende sessie kort, van daaruit gaan we verder met de coaching.

Wil je weten wat mijn beschikbaarheid in de komende periode is, stuur dan een e-mail naar trea@thecoachtree.nl. Je mag natuurlijk ook bellen of appen 06 25454939.