Coaching en investering

Als ik jou coach volgen we geen vaststaand traject. Ik pas mijn coaching aan op jouw wensen en doelen. Zo creeren we een uniek traject helemaal op jouw lijf geschreven.

De coaching is gericht op jou persoonlijk. Je intelligentie en wijsheid komen vanuit je brein maar ook vanuit je lijf. Die combinatie tussen Body & Mind maken dat je (gebieden van) je leven kan omgooien en toch jezelf kan zijn of misschien juist wel jezelf kan worden. Wat wil jij ontwikkelen?
Ieder mens is anders. Daarom creëren we een uniek traject dat helemaal aansluit op waar jij staat, waar jij heen wil en wat jij nodig hebt.
Jij bent net zo uniek als de afdruk van je vinger. Je leeft een uniek leven, je geschiedenis en afkomst hebben je gevormd tot wie je bent. Dat je zo uniek bent maakt dat je ook speciaal bent en je met niemand anders hoeft te vergelijken.

Met mijn hele zijn, mijn intuïtie en een pakket met ervaring in coaching en begeleiding loop ik een tijdje met je mee op het pad van je leven. Samen co-creëren we een leven waarin jij de dingen optimaal kunt functioneren en gelukkig kunt leven.

Zijnscoaching is zelfonderzoek naar wie je wezenlijk bent. Westerse en de oosterse psychologie komen hierin samen. Aannames over jezelf loslaten en controle over het leven loslaten maken dat je eenvoudiger in het leven kunt staan.

Embodiment coaching brengt je meer in contact met jezelf. Je ontwikkelt meer inzicht in je voorkeuren van handelen en laat je zien welke mogelijkheden er nog meer bij je passen. Door middel van embodiment coaching ontwikkel meer compassie voor jezelf en anderen. Daardoor zul je in staat zijn je contacten met anderen te verstevigen.

Om echt te bereiken wat je voor ogen hebt is het belangrijk dat je wat wil doen maar ook wil laten. Soms geef ik tussen de sessie door huiswerk mee. Altijd in overleg. Iets om te overdenken, iets om elke dag even te doen of iets om te niet meer te doen (waarbij ontdekken dat het nog niet lukt ook vooruitgang is). Ik houd je accountabel voor de afspraken die je met jezelf maakt maar jij bent uiteindelijk verantwoordelijk. Zo wordt wat je wil bereiken ook echt bereikbaar.

Mijn taak als coach neem ik altijd serieus. Maar er wordt ook gelachen, dat vind ik juist belangrijk. Vaak omschijven mensen me als een warme persoon. Ze vertellen me dat ze zich veilig voelen en dat ze zich kunnen openen in het gesprek. Ik hoor en zie vaak tegenstellingen die iets anders zeggen dan de woorden. Dat benoem ik dan, wat vaak tot inzichten leidt waar we weer verder mee kunnen.

Ik laat je zien dat het leven niet is zoals jij het ziet, maar dat het is zoals jij bent, zoals jij denkt. Ik help je bewust te worden van je gedachten en zijn zonder gedachten. Ik coach je om te ontdekken wie je ten diepste bent.

Ik combineer allerlei methodes in mijn coaching. Ik ben opgeleid als integraal coach en embodiment coach. Dit houdt in dat ik in mijn coaching westerse en oosterse psychologie combineer. Het hele lichaam, je brein en je ziel worden betrokken in het proces. Door gebruik te maken van embodiment (belichaming) in mijn coaching kun je in je lijf ervaren waar het werkelijk om draait en hoe het anders kan.

Wil jij ook ervaren waar het werkelijk om draait? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Investering

Een coach inhuren betekent dat je investeert in jezelf. Coachings consulten duren ongeveer een uur. Tussen de consulten door zal de groei en ontwikkeling door gaan.

Het eerste consult van ongeveer een uur is kosten vrij. De doelen van dit consult zijn elkaar te leren kennen en daarbij te ervaren of we de klik hebben. Die klik is belangrijk is om samen te werken aan jouw ontwikkeling. Jij vertelt mij de wensen en verwachtingen die je hebt van de coaching. We bespreken de doelen die je met de coaching wil bereiken. Ik vertel jou hoe ik werk. Samen creëren we ze een uniek traject, helemaal op jouw lijf geschreven.

Wil je weten wat mijn beschikbaarheid in de komende periode is, stuur dan een e-mail naar trea@thecoachtree.nl. Je mag natuurlijk ook bellen 06 25454939 of direct een afspraak maken in mijn agenda.