Coaching en investering

Mijn coaching is geen vaststaand traject, ik werk met jou als inspiratie. Ik pas het programma van de coaching aan op jou wanneer ik je spreek.

De coaching is gericht op jou als ontwikkelend persoon. Je intelligentie en wijsheid komen vanuit je brein maar ook vanuit je lijf. Die combinatie tussen Body & Mind maken dat je (gebieden van) je leven kan omgooien en autenthiek in het leven kan staan. We ontmoeten elkaar en maken gebruik van alle wijsheid die je in je hebt om precies dat wat jij nodig hebt te ontwikkelen.
Ieder mens waar ik mee werk is anders. Daarom creër ik met jou een uniek traject dat helemaal aansluit op waar jij staat, waar jij heen wil en wat jij nodig hebt.

Je bent uniek, je leeft een uniek leven, je geschiedenis en afkomst heeft in jou de blauwdruk gevormd van wie je bent. Ik heb de kennis en vaardigheden in huis om jou verder te helpen. Ik help je, als dat nodig is, door de dalen heen om op de top uit te komen.

Struggle niet langer met gedachten en gevoelens die je tegenhouden bij het behalen van je doelen. Ik wil dat je vrij breekt van dit alles en je kansen pakt om te worden wie je wil zijn. Ik wil dat je gaat functioneren in je volle potentieel zowel op je werk als privé.

Ik coach mensen die er echt wat voor willen doen om vooruit te komen. Ik houd je accountabel voor de afspraken die je met jezelf maakt. Dat doe ik zodat wat je zegt te willen bereiken ook echt bereikbaar wordt. Jij moet het wel zelf doen! Ben je daar toe bereid?

Ik laat je zien dat het leven niet is zoals jij het ziet, maar dat het is zoals jij bent, zoals jij denkt. Ik maak je bewust van de onzin die je jezelf wijs maakt en ik laat je zien dat jouw verhalen niet meer zijn dan dat, verhalen. Ik coach je om te worden wie je bent en te doen wat je te doen hebt.

Mijn taak als coach neem ik altijd serieus. Dat betekent niet dat er niet wordt gelachen. Lachen vind ik juist van groot belang. Het ontspant en daardoor sta je open voor andere dingen. Ik ben mild waar dat kan en ook direct waneer dat nodig is.

Ik combineer allerlei methodes in mijn coaching. Ik ben opgeleid als integraal coach. Dit houdt in dat ik in mijn coaching westerse en oosterse psychologie combineer. Het hele lichaam, je brein en je ziel worden betrokken in het proces. Ik maakt veel gebruik van Embodiment coaching (belichaming) omdat ik heb ervaren hoe snel je daarmee kunt aanraken waar het werkelijk om draait.

Wil jij ook ervaren waar het werkelijk om draait? Ik ben er voor jou! Jij bent er voor jou! Je kunt alleen maar vooruit!

Informeer dan naar de mogelijkheden.

Investering

Coaching betekent dat je een investering gaat doen. Dit is een financiele investering maar zeker ook een investering in tijd. Coachings consulten duren een uur. Daarnaast zul je ook tussen de consulten in tijd nodig hebben voor je ontwikkeling en groei.

De investering voor coaching, zowel in tijd als financieel is afhankelijk van je wensen, verwachtingen en (tot in zekere mate) je inkomen.

Het eerste consult van ongeveer anderhalf uur is kosten vrij. De doelen van dit consult zijn elkaar te leren kennen en daarbij te ervaren of we de klik hebben die belangrijk is om samen te werken. Jij mag je wensen, verwachtingen en doelen vertellen zodat ik een duidelijk beeld van jou krijg. Tenslotte bespreken we hoe ik werk en wat ik (mochten we besluiten samen te gaan werken) van jou verwacht. Zo creër ik met jou een uniek traject.

Wil je weten wat mijn beschikbaarheid in de komende periode is, stuur dan een e-mail naar trea@thecoachtree.nl.