Embodiment training en begeleiding

De trainingen en workshops die ik geef zijn specifiek gericht op het gebruik van lichaamsgerichte methoden voor ontwikkeling. Daar komt altijd een flinke portie begeleiding bij kijken. Beweging is een onderdeel van de trainingen waardoor het aandachtsniveau hoog blijft.

Embodiment een verzamelnaam van allerlei manieren waarop je bewust in je lichaam aanwezig bent. Dit is enorm helpend in persoonlijke groei en ontwikkeling en zeker ook in de ontwikkeling van teams en groepen.

Wanneer je bijvoorbeeld kunt ervaren wat je in je lichaam doet wanneer je stress ervaart, dan kun je daar beter mee om leren gaan. Je kunt meer herkennen van wat je doet en denkt en dit sneller leren oppikken. Daarnaast zijn er allerlei technieken om het stressniveau te verlagen of hier optimaal mee om leren gaan.

Je weet welke voorkeuren van handelen jij hebt in een bepaalde situatie, dan zul je dat ook daarin keuzes kunnen maken om meer optimale beslissingen te nemen. Bovendien zorgt inzicht in mogelijke voorkeuren voor meer begrip voor keuzes van anderen.

Wanneer je meer zelfkennis hebt, word je op den duur ook beter in het herkennen van voorkeursstijlen van anderen. Anderen zullen jouw voorkeursstijl ook herkennen. Dit levert meer wederzijds begrip op. Zo wordt samenwerken nog prettiger en effectiever.

Als een kudde olifanten op elkaar zijn ingespeeld. Als team wil je kunnen samenwerken en ieder zijn eigen waarde laten toevoegen.

Trainingsaanbod

De volgende trainingen en workshops kan ik vrijwel direct inzetten:

Grenzen stellen (krijg handvatten hoe je je grenzen beter kunt aanvoelen en bewaken).

Voorkeuren van handelen; Het Embodiment Vier Elementen Model (ontdek je persoonlijke voorkeuren van handelen en een scala aan andere mogelijkheden).

Veerkracht in stressvolle situaties (leer snelle en effectieve manieren die voor jou werken om minder stress en spanning te ervaren).


Maatwerk Ik denk graag met je mee wanneer je andere wensen hebt. Er is enorm veel mogelijk, bel me (06 46735984) of stuur een bericht naar trea@thecoachtree.nl om je wensen te bespreken.