Werkwijze en tarieven


Ik hou van goede gesprekken. Bel me dus gerust om eens samen te praten. Dat kost je niets, het is mijn cadeau aan jou. Gewoon een in gesprek gaan kan al zo veel opleveren. Of we dan gaan samenwerken, dat zien we daarna wel weer.

Waar ik nieuwsgierig naar ben; wat is jouw doel in het leven? Misschien kun je het niet precies omschrijven maar weet je wel dat je niet verder wil zoals het nu is.

Als we besluiten dat we samen aan de slag gaan dan maken we duidelijke afspraken. Zo weten we allebei precies waar we aan toe zijn.

De gesprekken krijgen vorm vanuit jouw vraag. Ik werk vanuit het niet weten. Daarom vraag ik veel. Omdat ik geloof dat jij alles wat je wilt weten over jouw levensvragen in je hebt, gaan we op zoek naar jouw antwoorden. Alleen jij weet immers hoe jij dingen beleeft en ziet.

Tijdens de gesprekken maak ik vaak gebruik van lichamelijk ervaringsleren wat betekent dat je met bewegingen kunt ontdekken wat wel of niet bij je past en wat mogelijk anders kan. Mijn visie is dat blijvende verandering ontstaat wanneer je het niet alleen met je verstand benadert maar ook met je lichaam.

Kom het eens ervaren!


Traject via werkgever

Ik kom graag een keer bij uw bedrijf langs om kennis te maken en te bespreken wat ik voor u kan betekenen.

U kunt uiteraard ook altijd per e-mail of telefonisch een vraag stellen.


Coachtraject

- Gratis kennismakingssessie

- Voldoende één op één sessies, online of op lokatie om je doel te bereiken

- Video bellen of mail overleg tussendoor


Voor mensen die coaching niet zelf kunnen bekostigen wil ik ook bereikbaar zijn.

Daarom bied ik ieder jaar een aantal gesponsorde trajecten aan voor mensen uit Harderwijk en Ermelo.

Wil je in aanmerking komen voor een gesponsord traject? Of wil je sponsor worden om een medemens een stap verder te helpen? Laat dat dan weten.