Werkwijze en tarieven


Ik maak graag kennis met je. Kom gerust voor een kennismakingsgesprek. Dat is natuurlijk gratis. Dit gesprek gebruiken we om te ontdekken of wij beiden denken dat we samen kunnen werken om jou verder te brengen.
Ook nemen we de tijd om alvast over je coachvraag te praten. Misschien weet je al wat je doel is. Misschien kun je het niet precies omschrijven maar heb je zo'n onderbuik gevoel dat een coach verder zou kunnen helpen.

Als we besluiten dat we samen aan de slag gaan dan maken we duidelijke afspraken. Zo weten we allebei precies waar we aan toe zijn.

Dan kunnen we aan de slag met de coaching. De sessie krijgt vorm vanuit jouw coachvraag. Ik werk vanuit het niet weten. Ik weet niet hoe jij dingen ziet of ervaart. Om die reden stel ik veel vragen.

Tijdens de coaching zullen we niet alleen praten. Ik maak vaak gebruik van lichamelijk ervaringsleren, lichamelijk en cognitief weten, meditaties en meer. 

Aan het eind van iedere sessie bekijken we of we nog op de goede weg zijn om jouw doelen te behalen. Ook vraag ik je naar je ervaringen tijdens de coaching.

 


Traject via werkgever

Tarieven variëren

Bij een coachtraject dat wordt aangeboden door je werkgever zijn 3 partijen betrokken. De tarieven zijn afhankelijk van de wensen van de werkgever en de deelnemer.


Coachtraject

- Gratis kennismakingssessie

- Voldoende één op één sessies om je doel te bereiken
- Video bellen of mail overleg tussendoor

€ 750,-


The Coachtree wil niet alleen bereikbaar zijn voor mensen die financiële mogelijkheden hebben om coaching te bekostigen. Daarom bied ik ook gesponsorde trajecten aan voor mensen uit Harderwijk en Ermelo.

Wil je in aanmerking komen voor een gesponsord traject? Of wil je sponsor worden om een medemens een stap verder te helpen? Laat dat dan weten.