Privé traject


  • Wil je rust in je hoofd?
  • Wil je minder stress ervaren?
  • Wil je stoppen met pleasen?
  • Wil je je welkom voelen, erbij horen?
  • Wil je jezelf optimaal kunnen inzetten?

Je kunt je continu op volle toeren draaiende brein tot rust brengen. Daarnaast is het mogelijk je lichaam en je brein meer samen te laten werken. Zo kun je stabieler in het leven komen te staan.

Tijdens een coachtraject bij The Coachtree ga je te ontdekken wat er bij jou op in het moment het meest om aandacht vraagt. Misschien gaan er enorm veel gedachten door je hoofd. Misschien maak je je zorgen om van alles, je hebt verdriet, je hebt vroeger dingen meegemaakt die je nog steeds tegenhouden te doen wat je zou willen doen.

Wat vraagt er om aandacht?

Wat vraagt het meest om je aandacht? Wat houdt je tegen?
Het intellect, de mogelijkheid om te denken is uniek voor mensen, het is enorm waardevol. Piekeren en malen over allerlei dingen krijgen we cadeau. Toch houdt het ons ook vaak voor de gek. Want wanneer jij al je gedachten gelooft geloof je ook de niet ware gedachten. Die gedachten kunnen je tegenhouden te doen wat je wil doen. Jij hebt zoveel te bieden in deze wereld! Zonde om je te laten tegenhouden door je beperkende gedachten!
In het traject Rust in je hoofd! neem je afscheid van deze beperkende gedachten. Je gaat meer bewust ervaren hoe wijs je lichaam eigenlijk is. Je leert signalen van je lichaam herkennen en juist doen wat voor jou wel werkt.
Aan het eind van het traject ervaar je meer rust in je hoofd. Je zult je meer bewust zijn van je lichaam. Je weet hoe je je lichaam in kunt zetten om je brein optimaal te laten functioneren. Zodat jij jezelf in kunt zetten om de wereld te bieden wat je te bieden hebt.