Ons brein is perfect om zaken te analyseren en om te denken. Het kan ons ook meeslepen in verhalen die we onszelf vertellen. We maken ons dan zorgen, worden nerveus en proberen alles onder controle te houden tot we uitgeput raken.
Het lichaam voelt 'in-het-moment-informatie'. Die informatie ervaren, laat je als een geheel leven!

Personal Coaching


  • Wil je rust in je hoofd?
  • Wil je anders omgaan met stressvolle situaties?
  • Wil je kunnen kiezen hoe je bent?
  • Wil je je welkom voelen, erbij horen?
  • Wil je jezelf optimaal kunnen inzetten?

Het is mogelijk je continu op volle toeren draaiende brein tot rust brengen. Ook kun je je lichaam en je brein meer samen te laten werken. Dan sta je steviger en vrijer in het leven.

Tijdens een coachtraject bij The Coachtree ga je te ontdekken wat er bij jou in het moment het meest om aandacht vraagt. Misschien gaan er enorm veel gedachten door je hoofd. Misschien maak je je zorgen om van alles, je hebt verdriet, je hebt vroeger dingen meegemaakt die je nog steeds tegenhouden te doen wat je zou willen doen.

Wat vraagt er om aandacht?

Wat vraagt het meest om je aandacht? Wat houdt je tegen?
Het intellect, de mogelijkheid om te denken is uniek voor mensen, het is enorm waardevol. Piekeren en malen over allerlei dingen krijgen we cadeau. Toch houdt het ons ook vaak voor de gek. Want wanneer jij al je gedachten gelooft geloof je ook de niet ware gedachten. Die gedachten kunnen je tegenhouden te doen wat je wil doen. Jij hebt zoveel te bieden in deze wereld! Zonde om je te laten tegenhouden door je beperkende gedachten.

Neem afscheid van deze beperkende gedachten. Ervaren hoe wijs je werkelijk bent. Leer je lichaam beter kennen en leer juist dat te doen wat voor jou werkt.
Aan het eind van het traject ervaar je meer rust in je hoofd. Je zult je meer bewust zijn van je lichaam. Je weet hoe je je lichaam in kunt zetten om ook je brein optimaal te laten functioneren. Zodat jij jezelf in kunt zetten om de wereld te bieden wat je te bieden hebt.