Ons brein is perfect om zaken te analyseren en om te denken. Het kan ons ook meeslepen in verhalen die we onszelf vertellen. We maken ons dan zorgen, worden nerveus en proberen alles onder controle te houden tot we uitgeput raken.
Het lichaam biedt een andere bron van informatie. Dat ervaren, maakt verandering mogelijk en laat je leven als één geheel!

Persoonlijk coachtraject

Embodiment Coaching


  • Wil je rust in je hoofd?
  • Wil je meer op je gevoel vertrouwen?
  • Wil je anders omgaan met stressvolle situaties?
  • Wil je kunnen kiezen hoe je bent?
  • Wil je je welkom voelen, gewoon zoals je bent?

Tijdens een coachtraject bij The Coachtree ontdek je wat er bij jou in het moment het meest om aandacht vraagt.

Misschien gaan er enorm veel gedachten door je hoofd. Misschien maak je je zorgen om van alles

Misschien heb je verdriet, je hebt vroeger dingen meegemaakt die je nog steeds tegenhouden te doen wat je wil doen.

Het kan zijn dat je nog steeds hoort wat er in je kindertijd of jeugd tegen je werd gezegd. “Als je voor een dubbeltje geboren bent wordt je nooit een kwartje.” Is een voorbeeld of “Jij leert het toch nooit.” Maar ook “Alleen met hard werken kom je ergens.”

Dit kan anders! Kom gerust eens praten, ik vertel je graag meer. Ik vertel je hoe je weer in je eigen kracht kunt komen te staan.

 

Wat vraagt er om aandacht?

Het intellect, de mogelijkheid om te denken is uniek voor mensen, het is enorm waardevol. Piekeren en malen over allerlei dingen krijgen we cadeau. Toch houdt het ons ook vaak voor de gek. Want wanneer jij al je gedachten gelooft geloof je ook de niet ware gedachten. Die gedachten kunnen je tegenhouden te doen wat je wil doen. Jij hebt zoveel te bieden in deze wereld! Zonde om je te laten tegenhouden door je beperkende gedachten.

Neem afscheid van deze beperkende gedachten. Ervaren hoe wijs je werkelijk bent. Leer je lichaam beter kennen en leer juist dat te doen wat voor jou werkt.
Aan het eind van het traject ervaar je meer rust in je hoofd. Je zult je meer bewust zijn van je lichaam. Je weet hoe je je lichaam in kunt zetten om ook je brein optimaal te laten functioneren. Zodat jij jezelf in kunt zetten om de wereld te bieden wat je te bieden hebt.