Coach Trea


Mijn naam is Trea Pluister-van Til. Mijn coachpraktijk in Harderwijk is ontstaan uit mijn wens om mijn eigen ervaringen te gebruiken om anderen te helpen.  Ik gun iedereen een eenvoudiger leven.

In 1997 behaalde ik mijn HBO diploma Human Recources Management. Aansluitend heb ik een aantal jaren bij verschillende bedrijven als HR Adviseur gewerkt.

In 2003 startte ik als jobcoach. Dit werk heb ik 12 jaar met enorm veel plezier gedaan. Hier heb ik mijn coach vaardigheden ontwikkeld en heb ik ontdekt dat wat mij het meest raakt het geluk is wat mensen ervaren. 

Mensen weten heel goed zelf wat ze willen en kunnen. Wat ze nodig hebben is iemand die ze helpt om te ontdekken waar ze die wijsheid vandaan halen.

Ik besloot het roer om te gooien en eenvoudiger te gaan leven. Ik ben een opleiding gaan doen tot zijnscoach. Tijdens die opleiding heb ik zelf het hele proces doorgemaakt in de zoektocht naar mijn ware ik. 

Het Post-HBO diploma meesterlijk coachen heb ik in 2007 behaald. Deze opleiding tot zijnscoach (Zin.nu) biedt mij nu de mogelijkheid mensen te begeleiden in hun zoektocht naar antwoorden.

Ik ontdekte dat het beste uit twee werelden goed samen kan gaan. Een nuchtere kijk op het leven met krachtige methodieken uit verschillende windstreken, dat is de basis van waaruit ik coaching bied.

Momenteel verdiep ik me verder in embodiment coaching of lichaamsbewuste coaching. In november 2019 ben ik gestart met de Post-HBO opleiding body mind practitioner bij De eerste verdieping in Delft. Deze opleiding biedt een meer verdiepend inzicht in de connectie tussen hoofd, hart, denken en voelen. De nadruk ligt tijdens de opleiding op het zelf ervaren. Ik verheug me op veel nieuwe inzichten die ik voor anderen in kan zetten bij mijn coaching.