Coach Trea


Mijn naam is Trea Pluister-van Til.

Met mijn gezin woon ik in Harderwijk. Ik vind het heerlijk om te wandelen. Het liefst een flink stuk vanuit mijn huis Harderwijk of Ermelo in om moe en voldaan weer thuis te komen.

Daarnaast houd ik van lezen, ik lees vooral informatieve boeken. Zo nu en dan pak ik eens een roman maar dat is echt een uitzondering op de regel.

Mijn coachpraktijk in Harderwijk is ontstaan uit mijn wens om mensen te helpen de wijsheid in zichzelf te vinden. Lang heb ik het leven als zwaar en oneerlijk ervaren. Ik dacht en piekerde veel. Mijn man grapte wel eens dat ik in het rijtje van de grote denkers thuis hoor; Socrates, Confusius, Aristoteles,... en Trea.
Ik besloot het roer omgegooid en anders te gaan leven. Met meditatie, en meer bewustzijn in mijn leven kreeg ik meer rust en ruimte in en met de wereld om mij heen. Nu heb ik tools aangereikt gekregen om het leven lichter te leven. Ik wens voor iedereen een lichter leven. Als coach kan ik dat nu aan anderen bieden.

Mensen weten heel goed zelf wat ze willen, kunnen en nodig hebben om hun doelen te bereiken. Met de juiste aanpak kunnen ze dit (opnieuw) ervaren.

Ik heb een achtergrond in Human Resources Management en jobcoaching.

In 2017 heb ik het Post-HBO diploma transformationeel zijnscoach behaald. Tijdens die opleiding heb ik zelf een intens transformatie proces doorgemaakt. Deze opleiding (Zin.nu) biedt mij nu de mogelijkheid andere mensen te begeleiden in hun transformatieproces.

De krachtige methodieken uit verschillende windstreken blijkt heel goed samen te gaan met de nuchtere kijk op het leven die past bij de oer-Hollandse cultuur. Dat is de basis van waaruit ik coaching bied.

Ook heb ik de opleiding tot embodiment facilitator afgerond. Embodiment richt zich op 'hoe we zijn'. Hoe ben je in relatie tot jezelf en tot anderen. Dit blijkt een fantastische aanvulling te zijn voor mijn coaching en een verrijking voor mijn eigen welzijn. Met de toevoeging van embodiment in mijn coaching maak ik nog meer gebruik van lichamelijke wijsheid in de coaching.

Momenteel doe ik de Post-HBO opleiding body mind practitioner bij 'De eerste verdieping' in Delft. Deze opleiding biedt een meer verdiepend inzicht in de connectie tussen hoofd en hart, tussen denken en voelen. De nadruk ligt tijdens de opleiding op het leven met ontwikkelingstrauma. Ook dit helpt me bij persoonlijke groei en als coach.

 

Trea helped me bring things to the surface that I didn't realize. Especially her questions and her calm voice helped me to find me my own answers. 

Laura