Coach Trea


Mijn naam is Trea Pluister-van Til. Mijn coachpraktijk in Harderwijk is ontstaan uit mijn wens om mijn eigen ervaringen te gebruiken om anderen te helpen.  Ik gun iedereen een eenvoudiger leven.

Vanuit mijn achtergrond als HR Adviseur en jobcoach heb ik de sprong in het diepe gewaagd om mijn eigen bedrijf te starten.

Mensen weten heel goed zelf wat ze willen en kunnen. Wat ze nodig hebben is dit (opnieuw) te ervaren.

Ik heb in 2017 het Post-HBO diploma transformationele zijnscoach behaald. Tijdens die opleiding heb ik zelf het hele transformatie proces doorgemaakt in de zoektocht naar mijn ware ik. Deze opleiding (Zin.nu) biedt mij nu de mogelijkheid mensen te begeleiden in hun transformatieproces.

De krachtige methodieken uit verschillende windstreken blijkt heel goed samen te gaan met de nuchtere kijk op het leven die past bij de oer-Hollandse cultuur. Dat is de basis van waaruit ik coaching bied.

Momenteel doe ik de Post-HBO opleiding body mind practitioner bij 'De eerste verdieping' in Delft. Deze opleiding biedt een meer verdiepend inzicht in de connectie tussen hoofd en hart, tussen denken en voelen. De nadruk ligt tijdens de opleiding op het zelf ervaren.

Daarnaast ben ik gestart met de opleiding tot embodiment facilitator. Embodiment richt zich op 'hoe we zijn'. Hoe ben je in relatie tot jezelf en tot anderen. Dit is het gebied waar ik me al jaren mee bezig houd, nu krijg ik de kans dit verder uit te diepen en methoden en technieken te leren ontwikkelen.